Wie ben ik?

Goedendag ik ben Chrystal Feller en ik ben als webmaster aangetrokken bij een middelgroot bedrijf om er de website te onderhouden. Dit werk doe ik al ruim 7 jaar en ik geniet er elke dag weer van.
Als webmaster ben ik binnen mijn bedrijf bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het bijhouden en doorvoeren van de verschillende ontwikkelingen die zich afspelen binnen het bedrijf of de goederen. Ook moet ik de website onderhouden en er voor zorgen dat alle informatie juist is aangegeven en dat de laatst binnengekomen items worden geplaatst. Als webmaster krijg ik veel te maken met databases, servers, netwerken en websites.
Ook krijg te maken met verschillende web applicaties die regelmatig geprogrammeerd moeten worden. Ik ben ook de aangewezen persoon om de technische problemen van de website op te lossen en deze weer toegankelijk te maken voor de klanten. Dat wil zeggen dat ik ook een goede dosis aan kennis heb over computers, programma’s, websites en de steeds ontwikkelende technologie rond het maken en beheren van websites. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zal ik ook moeten meedoen aan trainingen en congressen. Zo kan ik dan de nieuwe ontwikkelingen ook doorvoeren binnen mijn systeem als webmaster, wat natuurlijk betekent een boost voor mij als voor het bedrijf waarvoor ik werk.
Zorg er voor dat als je geïnteresseerd bent om als webmaster aan de slag te gaan zal je een bachelor of masterdiploma in een informaticarichting moet hebben. Dat is nou eenmaal een vereiste bij veel bedrijven. Ook moet je een grote dosis creativiteit aan de dag leggen, flexibel zijn en stress bestendig.
Naast dit alles hou ik ook heel erg van gamen. Mijn specialiteit is de gamecube, vandaar ook deze website.